Участничка в Стани богат остави зрителите в шок снощи. Йоана Мангезова

...
Участничка в Стани богат остави зрителите в шок снощи. Йоана Мангезова
Коментари Харесай

Голям резил в Стани богат! Коментар: Абе подбирайте ги малко тези участници. Едно време само читанки участваха, сега всеки ходи!

Участничка в " Стани богат " остави феновете в потрес нощес. Йоана Мангезова е геолог по обучение, само че работи в онлайн магазин. Интересува се от всевъзможни спортове, слуша всякаква музика и гледа всевъзможни излъчвания. Случайността я води в живота и инцидентно попада в предаването. 

Зрителите на бТВ останаха шокирани от обстоятелството, че тя се затрудни на един от първите въпроси, а точно " Названието на кое устройство споделя, че то е мъдро? ". След малко мислене тя отговори вярно, като сподели " смарт телефон ". 

По-големи главоболия й сътвори различен въпрос, а точно " Кой израз се употребява за изложение на необлагородени инфраструктурно места или такива с дребна растителност? “.

Възможните отговори бяха: А – Сатурнов натюрморт, B – Уранова апаратура, C – Лунен пейзаж и D – Плутонов портрет.

" Разбра ли въпроса? “, попита Михаил Билалов. " Горе-долу, да “, призна Йоана и стартира да разсъждава. Още първоначално стана ясно, че тя не знае кой е правилният отговор. Убедена бе, че е уранова апаратура, а може би и плутонов портрет.

Йоана била чувала тези словосъчетания, само че не била сигурна, поради което реши да употребява първия си жокер на незаконно ранен стадий в предаването. С 50/50 тя се надяваше, че ще прескочи това ходило, само че не съумя, откакто компютърът ѝ остави сатурнов натюрморт (от натюрморт, изложение на мъртва природа в изкуството) и лунен пейзаж. Йоана не одобри подсказката на водещия и настояваше на своето – сатурнов натюрморт

" Ако държиш, няма никакъв проблем? “, сподели ѝ водещият.

" След твоето идване в нашата игра ще настане безспорен сатурнов натюрморт, скърбя, неверен отговор. Случайно се опита да дойдеш, инцидентно поигра, няма драма! Просто ти си геолог и мислих, че го знаеш “, сподели Билалов след неуспеха на момичето.

Ето и мненията на фенове в мрежата:

- " Счупи тъпомера още на 2-ри въпрос " ;

- " Тази не изкара пари и за една торба гранули за кучето " ;

- " Тази госпожица несъмнено беше най-глупавият участник от началото на сезона. Ясно е, че има фактори като терзанието, които не са за подценяване и могат да окажат доста огромно въздействие върху играта на човек, само че да ползваш 50:50 вместо помощ от публиката за 400 лв. и след това да избереш сатурнов натюрморт пред лунен пейзаж на какъвто и да било въпрос - това към този момент си е явен симптом за доста ниско равнище " ;

- " Геолог!? Това ли са днешните геолози...!!?? Тъпо!! "

- " Абе подбирайте ги малко тези участници! Едно време единствено читанки участваха, в този момент всеки, който се е взел на съществено отива там! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР